language – انتخاب زبان
پرداخت آنلاین
شماره حساب ها
عضویت
وضعیت آب و هوا
اعلان خطا از سرویس دهنده!:
Connection Error:http_request_failed

بایگانی برای ‘بیماری های تالاسمی’

تالاسمی

درباره عوارض تالاسمی بتا در کودکان چه می دانید؟

در تالاسمی بتا بسته به شدت کم خونی و کیفیت روش درمانی که برای کودک انتخاب می گردد، بعضی از معضلات و گرفتاری ها  ممکن است رخ دهند یا رخ ندهند.

مثلاً حتی اگر در نظر بگیریم که اصلاً کودک شما نیازی به دریافت خون ندارد، باز هم شما ممکن است متوجه یک سری تغییرات ساختاری در چهره شوید، استخوان های پیشانی یا گونه ممکن است دچار جلو آمدگی شده و دندان کودک ممکن است از فک بیرون زند.

خواندن ادامه این مطلب »

تالاسمی

حقایق تغذیه ایی در بیماران تالاسمی

حقایق تغذیه ای در بیماران تالاسمی

با توجه به برخی مشکلات خاص که در بیماران مبتلا به تالاسمی وجود دارد، نظیر کم خونی همولیتیک، نیاز تغذیه ای افزایش یافته و عوارضی که در نتیجه تالاسمی به وجود می آیند مثل اضافه بار آهن، دیابت و عوارض ناشی از مصرف شلاتور ها، کمبود های تغذیه ای در مبتلایان به این بیماری شایع هستند.

خواندن ادامه این مطلب »

تالاسمی

پرسش وپاسخ پیرامون تغذیه وتالاسمی

در این مقاله پرسش هایی متداول در مورد تغذیه در بیماران مبتلا به تالاسمی را خواهید خواند که دکتر الن فانگ  ( اعضای فدراسیون بین المللی تالاسمی )  به آنها پاسخ داده است. گفتنی است پرسش هایی  که در این مقاله به آنها اشاره شده است، از جانب بیماران مبتلا به تالاسمی و یا خانواده های ایشان مطرح شده است.

خواندن ادامه این مطلب »

تالاسمی

بیماری اسهال: علائم، علل، و روش درمان اسهال

اسهال حالتی است که در آن فعالیت های روده (مدفوع) شل و آبکی می شود. این حالت بسیار رایج است و معمولا جدی نیست. بسیاری از مردم یک یا دو بار در سال به اسهال مبتلا می شوند و به طور معمول دو یا سه روز طول می کشد و با داروهای بدون نسخه درمان می یابند. برخی دیگر از افراد به عنوان بخشی از بیماری سندرم روده ی تحریک پذیر و یا سایر بیماری های مزمن روده ی بزرگ به اسهال مبتلا هستند

خواندن ادامه این مطلب »

تالاسمی

سندرم خستگی مزمن چیست و درمان آن چگونه است؟

سندرم خستگی مزمن (CFS) یک بیماری است که باعث می شود شما به حدی احساس خستگی کنید که نتوانید فعالیت های عادی و روزمره خود را انجام دهید. این بیماری علائم دیگری نیز دارد اما اصلی ترین علامت آن احساس خستگی شدید به مدت بیش از ۶ ماه می باشد.

بسیاری از افراد بعد از یک تا دو سال بهبود پیدا کرده و دوباره به این بیماری مبتلا نمی شوند. اما برخی از افراد ممکن است چندین سال با علائم خستگی مزمن مواجه باشند.

این بیماری به خوبی شناخته شده نیست. برخی از متخصصان معتقدند که این بیماری یک بیماری کاملا مستقل، با مجموعه ای از علائم خاص خود می باشد اما برخی دیگر از متخصصان اینگونه باوری نداشته و آن را به عنوان یک بیماری جداگانه و مستقل قبول ندارند.

هیچ آزمایشی برای تشخیص سندرم خستگی مزمن وجود ندارد. به همین دلیل پذیرفتن این بیماری توسط افراد مبتلا به آن دشوار است. داشتن افرادی که شما را باور داشته و از شما حمایت کنند بسیار مهم است. همچنین داشتن یک پزشک، که مورد قبول شما باشد نیز می تواند به شما کمک کند.

خواندن ادامه این مطلب »

تالاسمی

کم خونی: انواع کم خونی و علائم کم خونی

علائم کم خونی بسته به نوع کم خونی، علت زمینه ای و مشکلاتی مانند خونریزی، زخم، مشکلات قاعدگی و یا سرطان متفاوت است. ممکن است ابتدا علائم این بیماری ها خود را نشان بدهند و سپس علائم کم خونی بروز کنند. بدن انسان توانایی قابل توجهی برای جبران سریع کم خونی دارد. اگر کم خونی خفیف باشد و یا به مرور زمان به وجود آمده باشد، ممکن است شما متوجه هیچ گونه علائمی از این بیماری نشوید. خواندن ادامه این مطلب »

بیماری تالاسمی

بیماری تالاسمی: علل، علائم، تشخیص و درمان بیماری تالاسمی

تالاسمی چیست؟

تالاسمی یک بیماری ارثی خونی می باشد که در آن، بدن میزان هموگلوبین کمتر و یا هموگلوبین های غیر طبیعی تولید می کند. هموگلوبین در اکسیژن رسانی به بخش های مختلف بدن به گلبول های قرمز خون کمک می کند. کم بودن سطح هموگلوبین خون ممکن است منجر به بیماری کم خونی شود. بیماری کم خونی بیماری ای است که باعث می شود شخص مبتلااحساس ضعف و خستگی کند. کم خونی شدید می تواند به اعضای بدن صدمه زده و در نهایت منجر به مرگ فرد مبتلا شود.

خواندن ادامه این مطلب »

Translate »